Toegang Marketing Handboek

Hartelijk dank voor je interesse in het Marketing Handboek

 marketing handboek inc

Direct aan de slag

Als je zo dadelijk op de onderstaande knop (veilig online betalen) klikt om direct toegang te krijgen tot het Marketing Handboek voor een Succesvol bedrijf met MLM en Netwerkmarketing, dan worden er eerst wat gegevens gevraagd en kun je je betaalmethode kiezen.

Nadat je betaling is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten een e-mail met daarin de factuur, de desbetreffende toegang en instructies én kun je direct aan de slag.

 

Veilig online betalen!

De betaling van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing wordt namens www.mlm-support.info verwerkt door PayPro. Deze accepteert iDEAL (Rabobank, ABN AMRO, SNS, Fortis, ING/Postbank, ASN, Friesland Bank en PayPal (via Bank en Creditcards). Zowel PayPro, iDEAL als PayPal werken samen met de belangrijkste financiële instituten en garanderen en beschermen al hun transacties. Alle betalingen zijn dus 100% veilig! Vanzelfsprekend worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld volgens onze privacy policy.

 

 

Liever betalen via bankoverschrijving

Als je kiest voor (handmatige) bankoverschrijving, dan kun je met onderstaande gegevens het verschuldigde bedrag van 17,95 euro overmaken:

    • Rabobank Bergen op Zoom 30.61.71.007 t.n.v. Share Marketing - Wilma Tacx - Bergen op Zoom
    • IBAN - NL67 RABO 0306171007
    • BIC - RABONL2U
    • Vul bij omschrijving je e-mailadres in (gebruik daarbij at in plaats van @). En vermeld daarbij duidelijk HANDBOEK.

De bestelling wordt verwerkt indien de betaling binnen is. Je ontvangt in alle gevallen een e-mail met de factuur met vermelding van btw. Als je dus een bestelling doet, dan kan je de betreffende factuur voor je eigen administratie gebruiken.