Programma's

Durf jij de stap naar het Professional Programma te maken?

Met de Professional Programma's ga je een cruciale stap verder.

Professional Programma's

Doelstelling

De doelstelling van deze Professional Programma's is om je zowel basis als geavanceerde offline en online marketing tools en technieken aan te reiken met daarbij de bijbehorende (persoonlijke) vaardigheden. Hoe je deze op de effectiefste manier in jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf in praktijk kan brengen, waardoor je op het allerhoogste niveau maximaal profijt zal hebben én je succesvoller zult zijn op zowel persoonlijk, zakelijk als financieel gebied.

 

Wat ga je leren?

 • Welke strategieën je kunt inzetten, hoe bepaal je jouw doelgroep(en). Welke tijd ga je besteden en aan wat? Wat kun je beter niet doen en waarom. Aan welke (wettelijke) regels moet je je houden. Kortom wat is er voor nodig om de juiste keuzes te maken zodat je jouw tijd en geld zo effectief en efficiënt mogelijk kan benutten.
 • Je leert alles over de enorme kracht en vele mogelijkheden van het Internet. Je leert webpaginas's te maken die er helemaal op zijn gericht om heel veel leads aan te trekken. Welke aantrekkelijke en krachtige (sub)kopteksten en woorden gebruik je op je website. Online copywriting is een van de meest krachtige communicatie tools die je kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien. Leer hoe je effectieve advertentieteksten voor het Internet schrijft. Je leert wat mensen triggert en hoe je die mechanismen naar teksten kunt vertalen die ervoor zorgen dat mensen op jouw website afkomen.
 • Je leert alles over zoekmachines en Google Adwords maar ook hoe je jouw producten ook zonder duurdere advertenties in de top van de zoekresultaten kunt krijgen. De do's en dont's van het inzetten van Sociale Media voor het laten groeien van je bedrijf, want daar kun je bijna niet meer omheen ...
 • Je leert hoe je het maximale kunt benutten uit de leads die op jouw website zijn afgekomen. Daarbij leer je o.a. het opzetten van een automatisch e-mail opvolgsysteem met gratis rapporten, nieuwsbrieven/eZines en hoe zich dat vertaald in meer omzet.
  Als je eenmaal een bezoeker op je website hebt verkregen, wil je toch graag dat hij /zij zich inschrijft als klant of als inschrijving in je bedrijf of organisatie. Kom te weten wat je er precies voor moet doen om dit voor elkaar te krijgen en beter nog om dit maximaal te benutten voor de maximale groei van jouw bedrijf.
 • Je leert de structuur en vaardigheden hoe je op een simpele, toegankelijke, tijd- én geldbesparende manier heldere en krachtige presentaties maakt om te laten zien wat je hebt en wat je doet. Het is belangrijk wat je zegt, wat zeg je niet. In welke volgorde, hoe en op welke manier. Hoe je dit kunt inzetten om je organisatie snel en efficiënt uit te breiden met heel veel meer inschrijvingen als gevolg en dat geheel vanuit het comfort vanuit jouw eigen kantoor/huis als je dat wilt.
 • Je leert hoe je nieuwe klanten/inschrijvingen kunt krijgen, hoe je jezelf positioneert als deskundige. Ook leer je hoe je nieuwe prospects het beste kunt benaderen en wat je wel en beter niet kunt zeggen. Hoe pak je dat het beste aan? Leer precies die woorden te gebruiken dus wat je beter wel en beter niet kunt zeggen zodat je daarvan nieuwe klanten/inschrijvingen kunt maken.
 • Uiteraard wil je inschrijvingen als klant en/of als nieuwe zakenpartner maar er zullen altijd vragen of bezwaren komen. Daarom leer je hoe je de meest voorkomende bezwaren kunt weerleggen, want dat is een vak apart. Als je dit eenmaal beheerst kun je ervoor zorgen dat een prospect zich (wel) inschrijft!

 

Wat kun je verwachten?

De Professional Programma's zijn er op gericht om je te helpen om je bedrijf op een professionele, betaalbare en effectieve manier succesvoller te maken, waar je jarenlang plezier van kunt hebben!

Hieronder een selectie van wat je kunt verwachten:

 • Je krijgt helderheid over jouw bestemming en doelen. Door aandacht te geven aan wat écht belangrijk voor je is, ontdek je je diepste wensen en ben je in staat jouw persoonlijke doelen helder te formuleren. Je de zekerheid hebt dat je precies weet wat te doen. Je hebt de helderheid, het inzicht en de focus die noodzakelijk zijn.
 • Moeiteloos de resultaten behalen die jij wenst. Succes creëren is gemakkelijk wanneer je gebruik maakt van bewezen technieken. Volg de stappen van het proces en je bereikt je resultaten.
 • Meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en persoonlijke kracht. Je neemt beslissingen met meer vertrouwen en zelfverzekerdheid.
 • Hogere productiviteit en effectiviteit. Je laat je niet tegenhouden door obstakels en beperkingen die je op je pad tegenkomt. Je weet hoe je daar optimaal mee omgaat en hoe je je focus behoudt. Door deze hogere productiviteit en effectiviteit leg je de focus op de activiteiten die het meeste inkomen genereren, zodat je sneller betere resultaten behaalt.
 • Kennis van en inzicht in een systematische werkwijze die ervoor zorgt dat je met veel minder moeite, meer klanten en/of nieuwe zakenpartners krijgt.
 • Je leert de kortste weg naar zichtbaarheid binnen jouw doelgroep. Je hebt alles in huis om ervoor te zorgen dat je naamsbekendheid zich als een gezonde olievlek verspreidt.
 • Je leert hoe je ervoor zorgt dat mensen specifiek met jou willen werken – waardoor je concurrenten geen partij meer voor je zijn.
 • Je leert precies wat de woorden zijn die jou en jouw product/dienst onweerstaanbaar maken voor je doelgroep.
 • Je weet welke marketingactiviteiten bij jou en jouw product/dienst passen en je hebt een keuze gemaakt voor de aspecten die je daadwerkelijk gaat toepassen.
 • Hoe je het contact leggen met potentiële klanten zo kunt automatiseren en systematiseren dat je vrijwel zonder moeite voor klanten/zakenpartners zorgt.
 • Wat je kunt doen om het klantmagnetisme van je website sterk te verhogen.
 • Hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd dus een snellere groei van je bedrijf. Je bent in staat de balans tussen inspanning en ontspanning te bewaren waardoor je meer Quality Time voor jezelf en je familie creëert.
 • Je leert precies hoe je jouw passie, kennis en vaardigheden kunt omzetten in een winstgevend bedrijf, zodat je de vrijheid hebt om te doen waar je van houdt en de inkomsten genereert die bij je levensstijl passen!
 • Je leert een marketingmix te ontwikkelen die ervoor zorgt dat prospects uit het niets op je af lijken te komen. Je weet voortaan hoe je technieken die je leert als eenheid kunt inzetten, zodat ze elkaar versterken in plaats van extra veel tijd kosten.
 • En zoveel meer ...       


Het hangt helemaal van jou af. Door je de materialen eigen te maken, deze in praktijk te brengen, gebruik te maken van de tools en technieken die je hier worden aangereikt, en door actie te ondernemen creëer je uiteindelijk jouw eigen succes.

Kortom hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt!

Afhankelijk van het stadium waarin je bedrijf zich bevindt, zul je jouw focus leggen op die onderdelen die jou het meeste rendement opleveren. Wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben – startend of ervaren – is dat zij niet (langer) willen blijven hangen op het huidige niveau.

 

Wat krijg je?

Om aan de slag te gaan met de Professional Programma's kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden, klik hiervoor op één van de onderstaande proogramma's:

Professional Pprogramma - Basis Professional Programma - Basis - membercard
Professional Pprogramma - Comfort Professional Programma - Comfort - membercard
Professional Pprogramma - Premium Professional Programma - Premium - membercard