Over Wilma Tacx

Over Wilma Tacx

Even heel kort iets over mij zodat je een beter beeld krijgt van wie ik ben en waarom het waardevol voor je kan zijn om naar mijn verhaal te luisteren. 

wilma tacx 
 Wilma Tacx

Al sinds 2006 hou ik me bezig met Marketing en sindsdien heb ik vele ondernemers bereikt, geïnspireerd met mijn visie hierop en persoonlijk heb ik vele honderden ondernemers die zich bezighouden met MLM en Netwerkmarketing geholpen met het op een snellere en succesvollere manier laten groeien van hun eigen bedrijf.

Maar ... de jaren vóór 2006 waren verreweg van rooskleurig. Ik heb aan den lijve ondervonden dat klanten en zakenpartners niet zomaar op je afkomen. Je product/dienst of zakelijke mogelijkheid kan nog zo goed zijn, je passie voor wat je doet zo enorm groot, maar dat alleen levert je in de meeste gevallen niet het aantal of het soort klanten en zakenpartners op dat je wilt. Het liefst wil je toch dat ze niet kunnen wachten om met jou in zee te gaan :-)

Hoe kon het toch zijn dat iemand die zo hard werkte als ik faalde? Ik ging op onderzoek uit om daar achter te komen. Voor mij was dat de aanleiding om me actief te storten op de Marketing van mijn bedrijf. In de afgelopen jaren heb ik intensief gestudeerd op strategieën, methoden, tools en technieken die in minder tijd en met minder moeite meer klanten en zakenpartners, dus meer omzet en meer vrijheid opleveren. En dat uiteraard tegen zo min mogelijk kosten.

Dit heeft ervoor gezorgd dat klanten en zakenpartners spontaan op mij afkomen, dat ik vele malen meer omzet draai en dat ik in een relatief korte tijd bekend werd als een expert op mijn vakgebied omdat ik steeds meer vragen kreeg als: "Wilma, hoe doe je dat toch?" en "kun je mij ook leren hoe ik net als jij een veel betere omzet kan genereren?" En belangrijker: "kan ik dit ook met anderen delen?"

     'Walk the Talk' ...

Ik werk dus al jaren met de vele verschillende marketingmogelijkheden zowel op het Internet als daarbuiten en mag wel zeggen dat ik eigenlijk alles wel heb meegemaakt, zowel in mijn eigen bedrijf als bij vele anderen die dagelijks bij me aankloppen. Heb al van alles voorbij zien komen (en gaan), heb alles zelf toegepast (eigen ervaring) en zo ondervonden wat wel en wat niet werkt ... Ik heb op die manier - inclusief alle input - het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing (en bijbehorende programma's) ontwikkeld.

En beter nog, de verschillende elementen zijn zodanig samengebracht, dat ik ook in staat ben om dit over te brengen en te delen met anderen. Maar dat is genoeg over mij :-)

 

Ontdek waarom de tools en technieken via MLM Support nu zo ideaal voor jou zijn als ondernemer in MLM en Netwerkmarketing? »»