Over Wilma Tacx

Wilma Tacx

Is de auteur van het het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing; en heeft een aantal bijbehorende programma's samengesteld. Zij handelt op een creatieve en verfrissende wijze vanuit integriteit, respect en empathie waarbij zij - indien gewenst - ook gebruik maakt van een enthousiast en talentvol netwerk van specialisten die hun kwaliteit bewezen hebben.

 

Werkervaring en achtergrond

In dit Marketing Handboek waarvan je hier een gratis deel kunt aanvragen, kom je meer over haar werkervaring en achtergrond te weten.

 

Persoonlijk

Lijkt het je leuk om meer over haar persoonlijk te weten te komen, dan kun je een aantal dingen doen.

♦ stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daar in de vragen die je haar wilt stellen.

♦ stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin een terugbelverzoek. Dan neemt ze even de tijd en zal zij de vragen die je hebt persoonlijk beantwoorden. 

 

 

Ontdek waarom de tools en technieken via MLM Support nu zo ideaal voor jou zijn als ondernemer in MLM en Netwerkmarketing? »»