Review bedrijven

Telecom Business - Hoe vermarkt je jouw bedrijf?

 mlm support telecom business 

 

Is jouw Telecom Business legitiem?

De Telecom Business is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste direct selling bedrijven en opereert in vele verschillende landen. Het geeft alledaagse mensen de gelegenheid om hun eigen bedrijf te hebben. Er is veel geld te verdienen, je hoeft alleen maar te weten hoe. 

 

Duizenden mensen hebben hun eigen Telecom business vanaf de grond opgebouwd tot een zeer succesvol imperium. Er zijn vele succesverhalen. Er zijn mensen bij, die 5 sportauto’s hebben gekocht en twee huizen. Mensen die compleet schuldenvrij zijn en dat slechts in een paar jaar tijd.

 

Deel 1

Alhoewel, het succesvol zijn met een Telecom bedrijf valt of staat als het niet behoort bij een moederbedrijf dat zich bezighoudt met oplichting. Het Internet staat helaas ook beschreven met verhalen met ex-vertegenwoordigers die zeggen dat ze door hun moederbedrijf bedrogen en misleid te zijn. Maar toch, het bedrijf blijft groeien en genereert hoge inkomsten. Is de Telecom Business echt oplichting of wordt het gewoonweg niet goed begrepen?

Het is te begrijpen waarom sommigen denken dat dit oplichting is – zij verdienen als vertegenwoordiger geen geld. Zij investeren enkele honderden euro’s en verwachten dan in de eerste paar maanden, duizenden euro’s te verdienen. Helaas, dit is zelden het geval. Vele vertegenwoordigers schrijven zich in en verdienen geen cent. Dit moet dan wel oplichting zijn, toch?
Het antwoord hierop is : ‘FOUT’ als het om een legitiem bedrijf gaat. Dan is dit in geen enkel opzicht oplichting. Ook al worden er verschillende pogingen gedaan om het moederbedrijf aan te klagen voor frauduleuze activiteiten. Deze worden ongegrond verklaard als het moederbedrijf de klassieke Multilevel Marketing bedrijfsstructuur volgt en zij een product verkopen. Als alle inkomsten alleen maar verdiend zou worden door het rekruteren van alleen maar vertegenwoordigers en niet door het verkopen van producten, dan zouden zij aangemerkt worden als een piramide. En als dat het geval zou zijn dan adviseer ik je om heel hard op de loop te gaan. Dus bepaal voor jezelf of jouw Telecom Business legitiem is.

 

Deel 2

Maar, zoals in elke industrie, is er toch een enkele lepe vertegenwoordiger die onder valse voorwendselen de Telecom business aan jou wil verkopen. Vertegenwoordigers die je beloven dat je binnen een maand € 10.000 per week gaat verdienen. Net als van die gladde verkopers die je iets proberen aan te smeren wat je eigenlijk helemaal niet wilt. Triest genoeg, geven deze vertegenwoordigers de Telecom Business een slechte reputatie. Wanneer vertegenwoordigers deze onrealistische verwachtingen niet behalen, dan voelt dit natuurlijk als dat zij zijn opgelicht.
Als het goed is zal jouw moederbedrijf deze boodschap niet onderschrijven, en maken het erg duidelijk op hun website dat niet iedereen succesvol zal zijn als een vertegenwoordiger. Maar ben gewaarschuwd, er zijn enkele meedogenloze mensen die ver gaan om geld te verdienen.

Ondanks alle deze verhalen is geld verdienen met de Telecom Business niet altijd zo gemakkelijk. Duizenden worstelen om succesvol te zijn, en staan aan de kant met absoluut niets. Voor ieder succesverhaal zijn er misschien nog wel meer verhalen van mislukking. Wat deden de succesvolle mensen dan toch anders? Hoe is het mogelijk dat zij duizenden euro’s verdienden terwijl anderen alles hebben verloren. Was dat gewoonweg geluk?

Nee. Geluk heeft daar niets mee te maken. Zij hebben hun geld verdiend omdat zij wisten hoe zij succesvol moesten worden. Om succesvol te zijn met de Telecom Business heb je enkele eigenschappen nodig. Dat zijn vastberadenheid en een grote reden waarom.
Maar wat heb je aan vastberadenheid en een grote reden waarom als je niet weet wat je aan het doen bent of weet wat je überhaupt moet doen! Rijd niet van A naar B zonder een routebeschrijving – het kan je heel veel (teveel) tijd kosten.

Wat je nodig hebt om geld te verdienen met jouw business is een plan. Wat je nodig hebt is om ‘online’ te gaan. Het Internet is hier de sleutel. Het is kostenbesparend en zeer effectief. Niets anders dan het Internet geeft je de mogelijkheid om jouw boodschap voor een groot publiek te krijgen tegen zulke lage kosten. Met de juiste tools en technieken kan jouw Telecom Business vele online klanten per dag aantrekken. 

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!