Review bedrijven

Doen of niet? Business in Gezondheid en Persoonlijke Verzorging

 mlm support persoonlijke verzorging 

 

Zijn er voor jou ook goede mogelijkheden?

Ben jij aangesloten bij een MLM of Netwerkmarketing bedrijf dat zich bezighoudt met de gezondheids- en persoonlijke verzorgingsindustrie? Dan vermarkt jij natuurlijk exclusieve producten die speciaal ontworpen zijn om de signalen en oorzaken van veroudering tegen te gaan. 

De bedrijven die gerelateerd zijn aan gezondheid en schoonheid – inclusief voeding en persoonlijke verzorging – zijn wereldwijd miljarden waard. Dus zijn er zeker ook goede mogelijkheden voor jou als distributeur of zakenpartner mits jij de juiste vaardigheden bezit om voor jou hier het meeste rendement uit te halen.

De Voors en de Tegens

Het probleem – waar de meeste distributeurs zich (nog) niet van bewust zijn – is dat zij het inmiddels achterhaalde, dus ‘ouderwetse’ advies van hun upline of moederbedrijf opvolgen. En dat advies bestaat er onder andere uit om te verkopen aan hun vrienden, familie en collega’s omdat zij geloven dat zij de meest voor de hand liggende mensen zijn die van hen kopen omdat zij van hen houden en hen vertrouwen.
 
Natuurlijk is het waar dat mensen voornamelijk de voorkeur geven om van iemand te kopen die ze vertrouwen, maar als dit de enige markt is die je gebruikt, dan betekent dat dat er duizenden, en duizenden potentiële klanten zijn, die jij negeert en dat alleen om het feit dat jij hen niet kent.

Het kan anders. De sleutel naar het aanboren van ook deze enorme markt voor jouw bedrijf is om te leren hoe mensen jou gaan vertrouwen, ook al heb jij hen nog nooit ontmoet, ook al wonen ze in een ander deel van het land, in een ander land dan jij, of zelfs als zij niet dezelfde taal als jij spreken. Het cruciale hierin is vertrouwen en er zijn enkele simpele doch effectieve manieren die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat mensen over de gehele wereld je zodanig vertrouwen dat zij zaken met je willen doen.

Algemeen genomen vertrouwen mensen, mensen die hen kunnen helpen, en zij die hen advies kunnen geven om hun leven te verbeteren. Er zijn mensen over de gehele wereld die ‘wanhopig’ op zoek zijn naar oplossingen voor het probleem van ouder worden, en jij hebt die oplossing.

De sleutel om deze mensen te helpen – en om vertrouwen op te bouwen – is om te begrijpen hoe mensen met dergelijke problemen het Internet gebruiken op zoek naar antwoorden. Mensen die online op zoek gaan, hebben vaak geen idee waar zij naar op zoek zijn, zij weten alleen dat zij een probleem hebben, en zij weten dat zij een antwoord willen vinden.

 

Is het echt mogelijk om geld te verdienen met jouw bedrijf?

Dit is wat je moet onthouden wanneer je het Internet gebruikt om jouw bedrijf te laten groeien. Het is nodig dat je jezelf laat zien als de expert die al de antwoorden heeft op de problemen van veroudering. Als iemand online gaat en vraagt ‘Hoe kan ik van mijn rimpels afkomen?’ dan vinden ze jou. Als iemand via Google of Yahoo op zoekt gaat naar ‘Voedingsadvies voor ouderen’ dan vinden ze jou. Als iemand vraagt ‘Hoe kan ik er langer jonger uitzien?’, dan komen ze naar jou.

Iedere dag zijn er duizenden mensen die zichzelf diezelfde vragen stellen. Om er zeker van te zijn dat ze jou vinden – voordat ze iemand anders vinden – zijn er verschillende technieken die je nodig hebt om te leren, bijvoorbeeld het schrijven van korte artikelen, bloggen, het beantwoorden van vragen, deelnemen aan forums, het gebruik van Sociale Media, bijvoorbeeld Facebook, en door het leren van het beste en meest kosteneffectieve manier om online te adverteren.

 

Internet Marketing

Deze belangrijke vaardigheden worden ook wel Internet Marketing genoemd. Deze zijn ontworpen om er zeker van te zijn dat diegenen die jouw producten echt nodig hebben in staat zijn om jou te vinden. In plaats van het verdoen van jouw kostbare tijd om iemand proberen iets te verkopen die niet geïnteresseerd is, zal iedere persoon die je vanaf nu spreekt zo geïnteresseerd zijn dat zij contact met jou opnemen. Jij helpt hen, en in ruil hiervoor willen zij een onderdeel zijn van jouw team in jouw bedrijf. Het beheersen van deze vaardigheden is de sleutel naar het genereren van vele gekwalificeerde leads en het toevoegen van nieuwe mensen in jouw bedrijf. 

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!