Review bedrijven

Aloe Vera Business - Een Kijkje Achter de Schermen

  

 

Is de keuze voor een Aloe Vera business prima of niet? 

Om deze vraag voor jezelf te kunnen beantwoorden geef ik je een kijkje achter de schermen en bepaal zelf of dit aan jouw verwachtingen voldoet. Een bedrijf met Aloe Vera producten valt onder de categorie : gezondheids- en welzijnsbedrijf.

 

Aloe Vera Producten

Zij verkopen een grote variëteit aan producten onder andere Aloe Vera gezondheidsdranken die het lichaam voorziet van rijke voedingsstoffen voor een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding, voedingssupplementen zoals vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid maar meestal ook gewichtsbeheersingsproducten; een gehele productlijn gericht op gezichtsverzorging die helpt bij het reinigen, hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen van de huid van gezicht, hals en decolleté en uiterlijke verzorgingsproducten zoals zeep, badzouten en douche-gels om er een paar te noemen, alsook cosmetica.

De meeste bedrijven hebben Aloe plantages, als ook het productie- en verpakkingsbedrijf en opslagfaciliteiten in eigen beheer. Hiermee sluiten zij een derde partij uit en dit staat hen toe controle te houden over de prijs van hun eigen producten.

Als zij zich bezighouden met MLM (multilevel marketing) of Netwerkmarketing, dan betekent dat het producten verkoopt via een netwerk van direct sales mensen ook wel distributeurs genoemd. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen, maar de meest voor de hand liggende is door verkopen, bonussen en door het toevoegen van meer distributeurs in jouw bedrijf. Want wanneer zij een verkoop doen, krijg jij een commissie.

 

De Zakelijke Mogelijkheid

Vaak is het – net als bij alle andere MLM en Netwerkmarketing mogelijkheden – het moeilijkste en meest uitdagende gedeelte om geld te verdienen, het vinden van mensen die jouw producten willen kopen en die bij jouw bedrijf willen inschrijven. Uiteraard zal je van mening zijn dat de producten uitstekend zijn, maar hoe het er in zijn algemeenheid zal uitzien is dat de meeste mensen NIET geïnteresseerd zijn in jouw producten. Dat is een statistisch feit.

Wat daar voor 95% de oorzaak van is, is dat vele MLM’ ers en Netwerkmarketers te veel tijd verspillen aan het zoeken van mensen die geïnteresseerd zijn in het product. Wat zij zoal doen is bellen van koude leads, het uitdelen van gratis samples, het laten circuleren van CD’s en DVD’s, het geven van presentaties, en om mensen over te halen om naar de voordelen van het product of het compensatieplan te kijken.

Het kan soms voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Want met zoveel ongeïnteresseerde mensen, en zoveel concurrentie van andere gezondheids- en welzijnsbedrijven, is het moeilijk om mensen te vinden die wel geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf met Aloe Vera.

De beste manier voor jou om diegenen te vinden die wel geïnteresseerd zijn, is niet om er zelf naar te zoeken, maar om mensen een aanbod te doen waar ze niet omheen kunnen én om er voor te zorgen dat mensen naar jou toekomen. Dit is een vaardigheid, dat als je dit op een goede manier kunt benutten, dan zal dit voor jou en jouw Aloe Vera business een ware verademing zijn. Dit is een door-en-door geteste techniek in het ‘spel’ van MLM en Netwerkmarketing en het is bewezen dat het uitstekende resultaten oplevert.

Vandaag de dag zijn er ontelbare mensen op het Internet aan het zoeken naar producten die hun leven zullen verbeteren. Zij zijn precies op zoek naar wat jij hebt. Het is een perfecte combinatie, maar als ze jou niet kunnen vinden dan zullen zij natuurlijk van iemand anders kopen en heb jij een potentiële klant verloren.

Je zal daarom beter een aanbod moeten doen dat ervoor zorgt dat je met je kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt, en dat er tevens voor zorgt dat vele mensen – iedere keer weer – contact met jou opnemen over jouw Aloe Vera business, die er klaar voor zijn om van jou te kopen.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!