Mindset

Wat is nu eigenlijk de sleutel tot succesvol zijn?

 mlm support succesvol zijn 


Is het antwoord voor jou een mysterie?

Velen streven er naar om succesvol te zijn in het leven en zeker zij die aan MLM of Netwerkmarketing doen en een eigen bedrijf hebben. Maar wat is nu eigenlijk de sleutel tot succesvol zijn? Het is een vraag die velen van ons zichzelf stellen en het antwoord voor de meesten een mysterie blijft.

 

Wat betekent een succesvol leven?

Er zijn zoveel mensen die het gewoon nastreven zonder het te definiëren. Maar hoe bereik je succes en welke paden moet je hiervoor bewandelen?

Wanneer ben je succesvol en waar meet je dat aan af? Waarom wil je succesvol zijn en wat geeft het je? En natuurlijk… wat kost het om succesvol te worden/zijn? Welke prijs moet je hiervoor betalen, wat moet je ervoor opgeven? Succesvol zijn lijkt zo mysterieus…

Als we kijken naar mensen zoals Bill Gates, Richard Branson, Donald Trump en Robert Kiyosaki dan zien we stuk voor stuk succesvolle zakenmensen die deze wereld behoorlijk hebben beïnvloed. Ook in het amusement, de sport en de politiek zien we mensen die een icoon zijn geworden en symbool staan voor succes. Velen associëren succes met status, macht en geld en doen er alles aan om dat te bereiken. Vaak is het de glitter en glamour die rondom deze ‘geslaagde’ mensen en succes hangt die de indruk wekken dat het daarom zou gaan.

Het najagen van status, macht en geld is niet wat je uiteindelijk succesvol gaat maken, want succes komt nooit alleen. Succes kan je iets geven in de vorm van plezier, liefde, respect en vertrouwen of het kan iets bij je wegnemen in de vorm van je gezondheid, je relaties en je tijd. De kunst is om hier een balans in te vinden en te weten wat je drijfveer of je passie is.
Er zijn ook mensen als Mahatma Gandhi, Moeder Theresa en Nelson Mandela die ook symbool staan voor succesvolle mensen. In hun geval ging het niet om status, macht en geld, maar om rechtvaardigheid, liefde en verbondenheid en dat deden ze door de harten van de mensen te raken. Er zijn dus blijkbaar meer manieren om succesvol te zijn en verschillende manieren om succes te ervaren.

De sleutel tot succes is eigenlijk geen sleutel, maar een code. Deze code zit in ons allemaal opgeslagen, maar we moeten er wel wat moeite voor te doen om die te ontcijferen. Er zit een enorme passie in je die door het ontcijferen van de code helemaal vrij komt.

 

Wat kun je het beste doen?

I. Ontdek je passie! Vraag je af wat je echt leuk vindt om te doen. Waar zou je tot laat in de nacht aan door willen werken en vroeg in de morgen voor uit je bed willen komen zonder dat het als werk aanvoelt? Waar zou je moeite voor willen doen om er meer over te weten te komen? Waar raak je nooit uitgepraat over?

II. Leef volgens je passie! Ook als niemand geïnteresseerd is in wat jij aan het doen bent of hoe je dat doet. Het moet bij jou passen, je moet authentiek zijn, je moet volgens je eigen regels leven.

III. Deel je passie met anderen! Als jij ergens enthousiast over bent zul je daar ongetwijfeld anderen mee aansteken. Zeker als je hen kunt helpen om een probleem op te lossen of kunt inspelen op een behoefte die bij ze leeft.

IV. Focus je op hoe je waarde kunt toevoegen voor een ander, zonder jezelf tekort te doen.

V. Leef jezelf helemaal uit in wat je doet, zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

VI. Hou van de dingen die je doet, zonder je relaties tekort te doen.

Succes laat je groeien als persoon en geeft je erkenning, respect, vertrouwen, liefde en voldoening.
Succesvol zijn lijkt mysterieus, maar vormt eigenlijk een uitnodiging om je kwaliteiten te ontdekken, te benutten en te delen met anderen. Ga ervoor en maak van je leven een meesterwerk.

Klik op de onderstaande link … luister en laat je ondertussen inspireren :

 

R Kelly – I Am The World’s Greatest ...

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!