Internetmarketing

Hoe kun je je met Internet marketing onderscheiden van de concurrentie?

 mlm support internetmarketing 

Hoe zet je dit in zonder te kijken naar wat anderen doen?

Als je op zoek bent om je bedrijf op een veel snellere manier naar een hoger plan te brengen door gebruik te maken van Internet Marketing voor jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf, let dan even goed op in dit artikel. Hierin vertel ik je hoe je je goed kunt onderscheiden van de 'concurrentie’.

Hoe kun jij je nu onderscheiden van ´Jan en Alleman´ dus zij die proberen een bedrijf op te bouwen en daarbij het Internet gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Uiteindelijk wil je toch dat mensen naar JOU toekomen voor de voordelen die jouw product of dienst biedt (en niet naar jouw concurrenten gaan).

Ik neem je mee om een kijkje achter de schermen te krijgen en zal je uitleggen waarom 98% van de mensen die Internet Marketing gebruiken voor het laten groeien van hun Netwerkmarketing of MLM bedrijf, het niet helemaal goed doen.

De meeste mensen vermarkten hun moederbedrijf oftewel de zakelijke mogelijkheid van hun moederbedrijf. Wat zij vaak niet weten is dat zij hiermee op het verkeerde spoor zitten.

 

Waarom?

Omdat mensen niet kopen van het moederbedrijf, maar zij kopen als het ware JOU. En daarom is het jouw taak om je te onderscheiden als een expert – een leidende autoriteit in jouw markt. Je wilt hierbij de focus op JOU en op het bouwen van een relatie met mensen (en niet op jouw moederbedrijf).

Het is in mijn ervaring een gigantische misvatting om te leiden met de zakelijke mogelijkheid én om jouw moederbedrijf te promoten als de expert, in plaats van om te leiden met de voordelen die jouw product/dienst biedt en om JOU te promoten als de expert.

Dus als je het laatstgenoemde doet wanneer je Internet marketing voor jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf gebruikt, dan zal jij jezelf in een veel comfortabelere positie brengen en die je tegelijkertijd anders maakt dan alle anderen die hetzelfde soort producten of diensten promoten.

 

Een voorbeeld

Ik geef je hierbij een voorbeeld. Als je eens een kijkje neemt op bijvoorbeeld Google en de naam invult van een of ander Netwerkmarketing of MLM bedrijf, dan zal je ontelbare marketers vinden die hun zakelijke mogelijkheid promoten. Dit is dus een klassiek voorbeeld van marketers die het ‘andersom’ doen.

 

Wist je dat?

En het is trouwens veel gemakkelijker om ‘jezelf te verkopen’ dan om je zakelijke mogelijkheid te verkopen. Denk daarbij ook eens out of the box en vraag jezelf af :’Wat kan ik met mijn marketing campagne anders doen dan wat de grote meerderheid van marketeers online doet’.

Om dat voor elkaar te krijgen, zijn er twee cruciale doch simpele zaken die er plaats zouden moeten vinden :
1) door te leiden met de voordelen van jouw product/dienst – en wat dit voor de mensen kan betekenen;
2) door jezelf te promoten – waarbij het gaat om het promoten van JOU en niet het promoten van jouw moederbedrijf.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!