Internetmarketing

Hoe bouw je jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf in je Pyjama?

 mlm support bedrijf in pyjama 

Ontdek deze simpele tool!

Als je een stuk sneller succesvoller wilt worden met jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf dan zijn daar een aantal simpele, tijd- én geldbesparende tools, technieken en strategieën voor nodig die je daar voor in kunt zetten ... Eén van deze tools is erg simpel en iedereen kan dit doen :

 

Zet een website op die voor jou (bijna) al het werk doet!

I. Zet een website op om leads te genereren – de snelste manier om een organisatie op te bouwen en daarmee geld verdienen heeft er alles mee te maken dat anderen jou benaderen (in plaats van andersom)!

II. Zet een marketing trechter op – stuur opvolg e-mails naar jouw lijst met leads. Laat jouw expertise zien … deel goede inhoud met hen, inhoud die iets wezenlijks toevoegt. Onthoud, 9 van de 10 kopen van experts en mensen die zij vertrouwen.

III. Zorg ervoor dat je in deze marketing trechter een aantal keren een aanbod doet – verkoop ze een eBook, digitale downloads, maak een serie video’s, etc. Zorg ervoor dat je producten hebt die een oplossing bieden voor een probleem dat zij ervaren. Door dit te doen, kun je hiermee geld verdienen of deze leads nu bij jouw bedrijf inschrijven of niet.

IV. Zorg voor doelgericht verkeer naar jouw website. Zorg ervoor dat bezoekers bij jouw website uitkomen, verzamel leads … stuur ze daarom NOOIT door naar de website van jouw moederbedrijf). Als je de leads éénmaal hebt, dan kun je daar jouw marketing op los laten en focus je daarbij op het oplossen van hun problemen. Je kunt verschillende methodes gebruiken om verkeer naar je website te leiden, PPC, Sociale Media, Artikelen marketing, Youtube, forums, etc.

V. Begrijp dat de database die je opbouwt het BELANGRIJKSTE onderdeel is van jouw bedrijf - buiten de kennis tussen je oren. Misleid je prospects niet, onthoud, je bent bezig met het opbouwen van jouw bedrijf met jouw naam. Gooi je goede naam en reputatie niet te grabbel. Als iemand inschrijft op jouw lijst, zorg dan voor goede inhoud en een solide advies. Maak er een mix van, goede inhoud en advies, soms vergezeld van een aanbod. Maar onthoud dat het over hen gaat … niet over jou.

Wanneer je goed zorgt voor je lijst … zal deze op zijn beurt goed voor jou zorgen.

Dus zorg dat je marketing trechter goed in elkaar zit, of jouw prospects nu bij je inschrijven of niet. En denk daarbij eens verder dan je hoogstwaarschijnlijk gewend bent.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!