Downline opbouwen

Hoe bouw je sneller een Downline met jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf?

 mlm support downline opbouwen 

Laat je niet afremmen door zaken die je tegenhouden!

Ben je hard aan het werk om je downline te laten groeien, maar niets wat je doet lijkt te werken? Het kan goed zijn dat je dingen doet die je onbewust afremmen. Ik laat je een aantal opmerkelijke zaken zien die er voor kunnen zorgen dat jouw marketing systeem je in staat stelt om jouw downline sneller te laten groeien.

 

I. Ben een uithangbord voor jezelf, niet voor jouw moederbedrijf

  • Stop je veel tijd, moeite en geld door een uithangbord te zijn voor jouw moederbedrijf?
  • Heb je een auto met een sticker met de naam en het logo van jouw moederbedrijf?
  • Gebruik je een grote flipover of iets vergelijkbaars bij het maken van presentaties voor je thuisparty’s?
  • Heb je visitekaartjes met de naam van jouw moederbedrijf erop of heb je van hen een website?

Als dat zo is, dan rem je hiermee de mogelijkheid om jouw downline sneller te laten groeien, af.
Het feit is dat één van de sleutels die je in staat stelt om een downline sneller te laten groeien, is jezelf te positioneren als de leidende autoriteit op jouw gebied. En dat je mensen die er al op naar zoek zijn, een oplossing aanbiedt voor hun problemen of één van de vele voordelen ervan.

Met andere woorden, je hoeft niet te verkondigen hoe geweldig jouw moederbedrijf is. In plaats daarvan, moet je jezelf positioneren als iemand die iets te bieden heeft aan diegenen die daar al naar op zoek zijn. Je wilt je ook zelf in de positie bevinden om een relatie met mensen op te bouwen.

Dus als je jouw downline sneller wilt laten groeien, geef dan niet je tijd, energie en geld uit om een wandelend reclamebord te worden voor jouw moederbedrijf. Je kunt deze zaken beter uitgeven om voor jezelf een virtueel uithang- en reclamebord te worden.


II. Stop met overtuigen en start met aantrekken

Een andere belangrijke oorzaak die je hoogstwaarschijnlijk tegenhoudt om in staat te zijn om jouw downline sneller te laten groeien is dat je probeert om mensen in te schrijven door hen achter na te zitten en hen te overtuigen dat zij in jouw bedrijf moeten inschrijven.

Als jij in de veronderstelling bent – of dat het de beste strategie is – dat je mensen moet benaderen en hen jouw zakelijke mogelijkheid presenteert – dan zet je jezelf al op een achterstand nog voordat je begonnen bent.

Om sneller een downline te laten groeien, is het nodig dat je weet hoe je jouw boodschap op de zoektocht krijgt van de mensen die al op zoek zijn naar dat wat jij aanbiedt. Je wilt niet je tijd verspillen om mensen te overtuigen dat zij iets zouden moeten hebben waar zij eigenlijk helemaal geen interesse in hebben. Niet alleen is dit een langzame en pijnlijke manier om mensen in je bedrijf te krijgen, maar de mensen die wel inschrijven zullen geen lang leven beschoren zijn.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!