Downline opbouwen

Het gebruik van de Telefoon voor Nieuwe Inschrijvingen

 mlm support het gebruik van de telefoon 


Bedoel je hiermee Telemarketing!?!

Eén van de meest krachtige maar tevens meest onderschatte tools in het laten groeien van een Netwerkmarketing of MLM bedrijf is de telefoon. Bijna iedereen heeft een telefoon. Zelfs in de landen die een minimale infrastructuur hebben, is de telefoon heel gewoon geworden. 

De meeste mensen associëren het gebruik van de telefoon om hun bedrijf te laten groeien met telemarketing – en zo’n beetje iedereen 'haat' het om telefoontjes te krijgen van telemarketers. Maar, bijna niemand weet dat als je weet hoe de telefoon op een goede manier in te zetten voor jouw bedrijf, dat je dan helemaal niet als telemarketer wordt aangezien. Als je er naar kijkt waarom wij telemarketers 'haten', is dat omdat zij zomaar vanuit het niets allerlei vragen stellen waar de prospect geen interesse in heeft.

De telefoon is één van de meest krachtige tools die er ooit is gemaakt als het gaat om leads om te turnen tot inschrijvingen voor jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf. Het biedt enkele, specifieke voordelen voor de persoon die weet hoe dit effect goed te gebruiken.
Wanneer je de telefoon verbindt met doelgerichte leads, dan heb je een geweldige gelegenheid om op een erg snelle manier waardevolle en winstgevende relaties te bouwen. Ik heb een aantal verschillende voordelen voor je – om de telefoon op een goede manier te gebruiken – op een rijtje gezet.

 

Voordeel 1. Structuur

Structuur is een belangrijke sleutel. Om zo maar de telefoon op te pakken en om zomaar wat te doen is een slecht idee. Op zijn minst bedoel ik ermee dat je een script zal moeten hebben met een specifiek aanbod voor je prospect. Kort en ‘to the point’ werkt het beste – als je zomaar iemand opbelt die geïnteresseerd is in wat je hebt en je raffelt het af, dan zullen zij uiteindelijk niet geïnteresseerd zijn. Als je een aanbod doet gebaseerd op de voordelen van wat je aanbiedt, dan kun je een snelle selectie maken tussen degenen die wel geïnteresseerd zijn en zij die dat niet zijn.

 

Voordeel 2. De invloed van tijd

Eén van de grote voordelen die de telefoon je brengt is de mogelijkheid om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Eén van de meest ouderwetse en achterhaalde misvattingen in de MLM en Netwerkmarketing wereld is dat als je een succesvol bedrijf vanuit huis wilt laten groeien dat je dat in persoon moet doen of te wel 1 op 1.

Ook al zou je een Ferrari hebben, je kunt je per dag niet snel genoeg verplaatsen om face tot face te vermarkten. De telefoon wint het hier in alle opzichten. Je kunt nog zo hard rijden als je wilt, maar de tijd die je daar voor nodig hebt, het trakteren op lunches, het wegbrengen van product samples, dan zal je hooguit 5 of 6 nieuwe potentiële partners kunnen bereiken. Met de telefoon kun je thuisblijven, 10 keer meer mensen contacteren in dezelfde tijd en er minstens 10 per dag inschrijven.

Je hoeft ook niet meedogenloos je prospects op te volgen, omdat dat daar geen reden voor is – en dit alles kan je doen vanuit het comfort vanuit huis. Dat is de kracht en de vrijheid die de telefoon je brengt voor jouw bedrijf.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!