Downline opbouwen

MLM en Netwerkmarketing Downline Opbouwen 'Nieuwe School' 2.0

 mlm support wegwijzer 


Wat is er in MLM en Netwerkmarketing veranderd?

Een aantal jaren geleden merkten een aantal oplettende MLM en Netwerkmarketing ondernemers op, dat steeds meer mensen online zaken gingen doen om daarmee hun bedrijf te laten groeien. Zij zagen de kracht van deze nieuwe technologie in en daarmee ook de hefboomwerking

Hiermee konden ze nu mensen bereiken waar zij anders nooit mee in contact konden komen. 


Wat deden zij?

Zij begonnen direct-response-marketing technieken te gebruiken in hun MLM bedrijf in combinatie met de principes van positionering met als resultaat dat er mensen in hun organisatie inschreven, die zij van te voren nog niet ontmoet hadden.

Onze maatschappij veranderde. De reden waarom de ‘oude school’ technieken destijds werkten was omdat vlak naar de Tweede Wereldoorlog mensen blij, opgetogen en ondernemend waren. De mensen en buren stonden veel dichter bij elkaar, ze deden graag dingen samen. Mensen hadden er de tijd voor om te investeren in één-op-één ontmoetingen en thuisparty’s.

Hoe is het nu?

Vandaag de dag hebben mensen het druk. Zij hebben nauwelijks tijd om de buren vlak naast hen te leren kennen, laat staan de mensen die in dezelfde straat wonen. Belangrijker nog, veel mensen zijn op hun hoede, en staan sceptisch tegenover MLM en Netwerkmarketing en de hierbij in hun ogen direct-geld-verdienen-pitches.

We hebben geprobeerd deze leemte op te vullen door ‘online’ te gaan en om daar relaties en vriendschappen aan te gaan. Deze trend wordt alleen maar sterker en groter. Vandaag de dag, zoeken miljoenen mensen elke dag online naar informatie.

Hoe jij jezelf kunt positioneren op die zoektocht is een graag gewilde en populaire vaardigheid die iedere MLM en Netwerkmarketing ondernemer graag wilt leren. Zij die deze vaardigheden kennen en toepassen zijn zeer succesvol geworden, hebben kolossale organisaties opgebouwd en hebben daarmee een geheel nieuwe dimensie gegeven aan deze industrie. En dat is ook voor jou weggelegd. Beter nog, je kunt hiermee precies bepalen hoe hoog jouw inkomen is of hoe hard je wilt werken.

Als je geen miljoenen wilt verdienen, maar simpelweg genoeg om een riant leven te leiden dan is dat gewoonweg jouw persoonlijke keuze. Dan werk je gewoon niet zo hard als diegenen die dat wel willen. Deze strategie in het laten groeien van jouw bedrijf staat jou toe om een balans te vinden in jouw inkomen en werkethiek die bij jouw ideale levensstijl past.

Begrijp me niet verkeerd, wanneer je pas start, dan zal je extra inspanningen in je bedrijf moeten steken om deze principes in acties om te gaan zetten. Je krijgt alleen resultaten als je actie onderneemt, toch zeker in het ondernemerschap. Maar als je éénmaal die inspanningen hebt gedaan, dan kan ik je uit persoonlijke ervaring vertellen, dat de beloningen die je daarvoor krijgt, het meer dan waard zijn.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!