Checklist

Is de upline of sponsor van jouw bedrijf gecertificeerd?

 mlm support upline gecertificeerd 

Wat weten zij van Marketing af?

Gecertificeerde marketers van een MLM of Netwerkmarketing bedrijf zijn mensen die de Kunst en Wetenschap van Marketing begrijpen, omdat zij dat zelf doen en ook in staat zijn om dat anderen te leren. Zij hebben dat geleerd en voldoen aan strenge eisen.

Zij laten zien dat zij de tools, technieken en vaardigheden hebben die leiden tot een veel hoger succespercentage in de MLM en Netwerkmarketing industrie. Zij hebben geleerd om afhankelijk te zijn van zichzelf, zij trekken dat publiek aan die een interesse hebben in hun producten en diensten, zij hebben geleerd hoe zij op een systematische manier transacties afsluiten en zij hebben de vakkundige bekwaamheid om "de noodzaak tot kopen" te creëren.


Wat te doen?

Voordat jij inschrijft als een onafhankelijk distributeur/zakenpartner bij een MLM of Netwerkmarketing bedrijf - met welk product, dienst of mogelijkheid dan ook - dan moet jij je uiterste best doen om niet alleen alles te weten te komen over het bedrijf, de producten of diensten maar ook over de persoon of personen (upline/sponsor) waar jij afhankelijk van bent, dus waarvan jij je instructies krijgt ...

  • Vraag aan de persoon die jou inschrijft wat zij van marketing afweten ...
  • Vraag hoeveel mensen zij per week in hun bedrijf toevoegen ...
  • Vraag wat jij van hen kan leren over marketing ...
  • Wat kunnen ze jou vertellen over prospectie?
  • Wat kunnen ze jou vertellen over closen (afsluiten)?
  • Mijn mening is dat je je van te voren - dus voordat je start met je MLM of Netwerkmarketing bedrijf - af moet vragen met wie je te maken krijgt en dat dat iemand is die je de ware marketing technieken en vaardigheden aan kan leren.

Verder ben ik van mening dat jouw succes niet alleen afhangt van wat jouw upline/sponsor over het product of dienst te vertellen heeft. Uiteraard is dat wel belangrijk, maar er is natuurlijk nog veel meer ...

 

Ga op zoek

Ga op zoek naar een mentor, een coach, een ervaringsdeskundige die jou kan helpen met het opbouwen van een succesvolle onderneming. Iemand die echt begaan is met jouw succes, die bereid en voorbereid is om jou te helpen.

 

Meer succes voor jouw bedrijf?

Wil je meer succes voor de groei van jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf, vraag dan hieronder jouw gratis deel van het Marketing Handboek voor een Succesvol Bedrijf met MLM en Netwerkmarketing aan of download de Gratis MasterClass, hiermee kun je direct aan de slag!