Checklist

MLM en Netwerkmarketing Checklist - Legitiem of Illegaal

 mlm netwerkmarketing checklist 

 

Doe de test!

Dagelijks krijg ik vele vragen van mensen die mijn mening vragen over het bedrijf waar ze voor gekozen hebben en of dat een legitiem bedrijf is of een illegale piramide. Ik ben geen expert als het gaat over rechten. Maar ... wellicht helpt deze informatie om jouw eigen beslissing te nemen.

Heb jij het ondernemen met een MLM of Netwerkmarketing bedrijf in je?

 mlm support checklist 

 
Heb jij het MLM of Netwerkmarketing ‘bloed’ in je?

Je hebt je al een tijdje aangesloten bij een MLM of Netwerkmarketing bedrijf of bedrijf vanuit huis en je hebt de stap genomen om op eigen benen te staan. Maar toch vraag je jezelf nog wel eens af of je eigenlijk wel geschikt bent voor MLM of Netwerkmarketing.

Ben jij een insider in de MLM en Netwerkmarketing industrie?

 mlm support insider 

 

Een kijkje achter de schermen!

Ik wil je op voorhand waarschuwen – dit artikel kan misschien aanstootgevend zijn. Maar het kan tegelijkertijd ook wel heel erg nuttig en behulpzaam voor je zijn om enkele zaken boven tafel te krijgen. Er zijn vele zaken waarvan je het bestaan misschien niet eens weet ...

Welk MLM of Netwerkmarketing bedrijf past het beste bij jou?

 mlm netwerkmarketing help 

Waar let je op bij jouw keuze?

Wanneer je besluit om je voor de eerste keer met MLM of Netwerkmarketing bezig te houden of je twijfelt er aan of je het juiste bedrijf hebt gekozen, heb ik hieronder een aantal belangrijke items neergezet waar je op kunt letten. Bezint eer ge begint ... 

Is de upline of sponsor van jouw bedrijf gecertificeerd?

 mlm support upline gecertificeerd 

Wat weten zij van Marketing af?

Gecertificeerde marketers van een MLM of Netwerkmarketing bedrijf zijn mensen die de Kunst en Wetenschap van Marketing begrijpen, omdat zij dat zelf doen en ook in staat zijn om dat anderen te leren. Zij hebben dat geleerd en voldoen aan strenge eisen.