Tips

MLM en Netwerkmarketing Checklist - Legitiem of Illegaal

 mlm netwerkmarketing checklist 

 

Doe de test!

Dagelijks krijg ik vele vragen van mensen die mijn mening vragen over het bedrijf waar ze voor gekozen hebben en of dat een legitiem bedrijf is of een illegale piramide. Ik ben geen expert als het gaat over rechten. Maar ... wellicht helpt deze informatie om jouw eigen beslissing te nemen.

Ben jij een insider in de MLM en Netwerkmarketing industrie?

 mlm support insider 

 

Een kijkje achter de schermen!

Ik wil je op voorhand waarschuwen – dit artikel kan misschien aanstootgevend zijn. Maar het kan tegelijkertijd ook wel heel erg nuttig en behulpzaam voor je zijn om enkele zaken boven tafel te krijgen. Er zijn vele zaken waarvan je het bestaan misschien niet eens weet ...

Is de upline of sponsor van jouw bedrijf gecertificeerd?

 mlm support upline gecertificeerd 

Wat weten zij van Marketing af?

Gecertificeerde marketers van een MLM of Netwerkmarketing bedrijf zijn mensen die de Kunst en Wetenschap van Marketing begrijpen, omdat zij dat zelf doen en ook in staat zijn om dat anderen te leren. Zij hebben dat geleerd en voldoen aan strenge eisen.

Heb jij het ondernemen met een MLM of Netwerkmarketing bedrijf in je?

 mlm support checklist 

 
Heb jij het MLM of Netwerkmarketing ‘bloed’ in je?

Je hebt je al een tijdje aangesloten bij een MLM of Netwerkmarketing bedrijf of bedrijf vanuit huis en je hebt de stap genomen om op eigen benen te staan. Maar toch vraag je jezelf nog wel eens af of je eigenlijk wel geschikt bent voor MLM of Netwerkmarketing.

Welk MLM of Netwerkmarketing bedrijf past het beste bij jou?

 mlm netwerkmarketing help 

Waar let je op bij jouw keuze?

Wanneer je besluit om je voor de eerste keer met MLM of Netwerkmarketing bezig te houden of je twijfelt er aan of je het juiste bedrijf hebt gekozen, heb ik hieronder een aantal belangrijke items neergezet waar je op kunt letten. Bezint eer ge begint ... 

MLM en Netwerkmarketing Downline Opbouwen 'Nieuwe School' 2.0

 mlm support wegwijzer 


Wat is er in MLM en Netwerkmarketing veranderd?

Een aantal jaren geleden merkten een aantal oplettende MLM en Netwerkmarketing ondernemers op, dat steeds meer mensen online zaken gingen doen om daarmee hun bedrijf te laten groeien. Zij zagen de kracht van deze nieuwe technologie in en daarmee ook de hefboomwerking

Het gebruik van de Telefoon voor Nieuwe Inschrijvingen

 mlm support het gebruik van de telefoon 


Bedoel je hiermee Telemarketing!?!

Eén van de meest krachtige maar tevens meest onderschatte tools in het laten groeien van een Netwerkmarketing of MLM bedrijf is de telefoon. Bijna iedereen heeft een telefoon. Zelfs in de landen die een minimale infrastructuur hebben, is de telefoon heel gewoon geworden. 

Hoe bouw je sneller een Downline met jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf?

 mlm support downline opbouwen 

Laat je niet afremmen door zaken die je tegenhouden!

Ben je hard aan het werk om je downline te laten groeien, maar niets wat je doet lijkt te werken? Het kan goed zijn dat je dingen doet die je onbewust afremmen. Ik laat je een aantal opmerkelijke zaken zien die er voor kunnen zorgen dat jouw marketing systeem je in staat stelt om jouw downline sneller te laten groeien.

Hoe bouw je jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf in je Pyjama?

 mlm support bedrijf in pyjama 

Ontdek deze simpele tool!

Als je een stuk sneller succesvoller wilt worden met jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf dan zijn daar een aantal simpele, tijd- én geldbesparende tools, technieken en strategieën voor nodig die je daar voor in kunt zetten ... Eén van deze tools is erg simpel en iedereen kan dit doen :

Hoe kun je je met Internet marketing onderscheiden van de concurrentie?

 mlm support internetmarketing 

Hoe zet je dit in zonder te kijken naar wat anderen doen?

Als je op zoek bent om je bedrijf op een veel snellere manier naar een hoger plan te brengen door gebruik te maken van Internet Marketing voor jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf, let dan even goed op in dit artikel. Hierin vertel ik je hoe je je goed kunt onderscheiden van de 'concurrentie’.

Sociale Media voor MLM en Netwerkmarketing?

 mlm support sociale media 

Hoe zet je Sociale Media in voor de groei van jouw bedrijf?

Zoals je ongetwijfeld wel weet heb je verschillende vormen van Sociale Media. Deze tips gaan je erbij helpen om te voorkomen dat je ‘fouten’ maakt, je goedbedoelde tijd uitgeeft aan de verkeerde zaken of dat je mensen wellicht irriteert want dat is toch het laatste wat je wilt ...

Het 'Levensbloed' van jouw Netwerkmarketing of MLM bedrijf

 mlm support leads genereren 

Kan het ook anders?

Veel ondernemers die zich bezighouden met MLM en Netwerkmarketing spenderen veel tijd en aandacht aan het bouwen en opzetten van hun website. Niks mis mee, immers je kunt met een website eenvoudigweg sneller meer klanten en meer omzet bereiken.

Hoe vind je de beste leads voor jouw MLM of Netwerkmarketing bedrijf?

 mlm support artikelen marketing

Leads online genereren, is dat mogelijk?

Als je op zoek ben naar de beste Netwerkwerkmarketing of MLM Leads, wil ik dat je eens over het volgende nadenkt. Wat is nu het meest logische, het kopen van leads die er geen idee van hebben wie je bent of waarom je belt – of zou het niet logischer zijn om je eigen leads online te genereren?

Wat betekent Geld voor jou? Durf jij te kiezen?

 mlm support geld 

Herken jij deze discussie?

Ken jij het 'reclame spotje' over wat geld allemaal voor iemand kan doen:
Geld stinkt – Geld helpt
Geld sloopt – Geld groeit
Geld verpest – Geld leert

MLM en Netwerkmarketing - Falen versus Succes

 mlm support falen versus succes 

Ken jij het verschil?

Echte succesvolle ondernemers in MLM en Netwerkmarketing zijn zich er van bewust dat mislukkingen een onderdeel zijn van de weg naar succes, omdat zij leren van hun fouten. Als je nog nooit mislukkingen of gefaald hebt, kun je je afvragen of je ooit tot het randje bent gegaan.

Denk je dat je meer je best moet doen en meer discipline moet hebben?

 mlm support best doen 

Zo ja, is dat altijd waar?

Als ik aan iemand vraag wat ze zelf denken dat nodig is om hun MLM of Netwerkmarketing bedrijf sneller succesvoller te laten groeien, dan zeggen ze vaak : “Ik moet meer discipline hebben” of “Ik vind dat ik niet genoeg me best doe” “Ik ben zwak en ik hou mijn goede voornemens niet vol”…

Wat is nu eigenlijk de sleutel tot succesvol zijn?

 mlm support succesvol zijn 


Is het antwoord voor jou een mysterie?

Velen streven er naar om succesvol te zijn in het leven en zeker zij die aan MLM of Netwerkmarketing doen en een eigen bedrijf hebben. Maar wat is nu eigenlijk de sleutel tot succesvol zijn? Het is een vraag die velen van ons zichzelf stellen en het antwoord voor de meesten een mysterie blijft.

Aloe Vera Business - Een Kijkje Achter de Schermen

  

 

Is de keuze voor een Aloe Vera business prima of niet? 

Om deze vraag voor jezelf te kunnen beantwoorden geef ik je een kijkje achter de schermen en bepaal zelf of dit aan jouw verwachtingen voldoet. Een bedrijf met Aloe Vera producten valt onder de categorie : gezondheids- en welzijnsbedrijf.

Doen of niet? Business in Gezondheid en Persoonlijke Verzorging

 mlm support persoonlijke verzorging 

 

Zijn er voor jou ook goede mogelijkheden?

Ben jij aangesloten bij een MLM of Netwerkmarketing bedrijf dat zich bezighoudt met de gezondheids- en persoonlijke verzorgingsindustrie? Dan vermarkt jij natuurlijk exclusieve producten die speciaal ontworpen zijn om de signalen en oorzaken van veroudering tegen te gaan. 

Telecom Business - Hoe vermarkt je jouw bedrijf?

 mlm support telecom business 

 

Is jouw Telecom Business legitiem?

De Telecom Business is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste direct selling bedrijven en opereert in vele verschillende landen. Het geeft alledaagse mensen de gelegenheid om hun eigen bedrijf te hebben. Er is veel geld te verdienen, je hoeft alleen maar te weten hoe. 

MLM en Netwerkmarketing bedrijven op een rijtje

 mlm bedrijven overzicht 

 

Welke keuze maak jij of heb jij gemaakt?

Besef dat er ontelbare MLM en Netwerkmarketing bedrijven bestaan. Hieronder geef ik je een overzicht van een willekeurig aantal van deze bedrijven, als je op de link klikt vind je daar de informatie over het bedrijf. Er zit er vast één bij die prima bij je past!